Biab en gellak 

Sinds april 2023 ben ik gestart met een opleiding tot nagelstylist. Ik heb de cursus BIAB gevolgd en daarna heb ik ook de minicursus gellak afgerond. Ik heb mijn eigen nagelstudio aan huis geopend in Coevorden, die aanvankelijk gevestigd was in een kamer bij mij oma thuis. Nu is de studio op de begane grond van ons huis. Wil je graag dat ik jouw nagels zorg? Vul dan gerust het contactformulier in of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.

TIJDELIJKE KLANTENSTOP!

*VOOR EENMALIGE AFSPRAAK KUN JE MIJ EEN BERICHTJE STUREN*

Biab 

Heb je last van zwakke nagels die soms scheuren of afbreken? Wil je graag langere nagels, maar lijkt dat een uitdaging? Dan is biab wellicht de oplossing voor jou! Biab voorkomt scheurtjes in de nagels en biedt extra versteviging. Het zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel kan groeien tot de gewenste lengte.

Gellak

Heb jij van nature sterke nagels die niet snel afbreken? Wil je ze niet al te lang hebben? Dan is Gellak een goede optie voor jou. Gellak is een lak die ongeveer 3 weken mooi blijft, maar het biedt geen extra versteviging. Daarom is het belangrijk dat je van nature nagels hebt die niet snel scheuren of breken.

Fix base

Gellak met versteviging staat ook bekend als "Fix Base." Dit product vult alle onregelmatigheden op de natuurlijke nagel perfect op, wat resulteert in een mooi strak eindresultaat. De Fix Base heeft een zeer sterke hechting, verstevigt de natuurlijke nagel, corrigeert onvolkomenheden en is flexibel. Heb je zwakke nagels en wil je wat extra versteviging? Kies dan voor Fix Base

Neem een kijkje in mijn werk 

Veel gestelde vragen 

Met welk merk werk je?

Ik werk voornamelijk met producten van Florence, waar ik ook mijn cursussen heb gevolgd. Hierdoor ben ik goed bekend met de werking van de producten.

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandelingen varieert per type. Voor een biab behandeling ben ik doorgaans 1 tot 2 uur bezig (1 uur voor alleen biab en maximaal 2 uur voor biab met nail art). Bij gellak en Fix Base duurt de behandeling meestal tussen de 1 en 1,5 uur, afhankelijk van je specifieke wensen. Het is daarom voor mij belangrijk te weten of je ook nail art bij je afspraak wilt.

Hoeveel kost een behandeling?

Hoe lang blijven de nagels zitten?

De duur van de nagelresultaten wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals het type behandeling dat je kiest, hoe je zelf met je nagels omgaat en het type nagels dat je hebt. Biab nagels blijven doorgaans 3 tot 4 weken mooi, terwijl gellak en Fix Base vaak ongeveer 3 weken behouden blijven. Natuurlijk kan de duur variëren per persoon, dus het is mogelijk dat je er langer of korter plezier van hebt.

Wat was de ervaring bij Manon Groote?

''Prachtige nagels voor een mooie prijs, veel informatie over het product en de werking ervan. Mooie knusse studio, geeft een gezellige huiselijke sfeer. Erg prettig.
Veel geduld en precisie, wat resulteert in een prachtig resultaat. Ik voel mij vrouwelijk met mijn altijd mooie nagels en de nagels blijven hoe dan ook mooi! Je bent professioneel in je vak en straalt vertrouwen uit naar de klant''

— Natascha 

Cadeaubon geven?

Wil je graag iemand een cadeaubon schenken? Dat kan! Deze cadeaubon is geldig voor zowel Biab, gelpolish als fixe base. Zowel verzenden als ophalen in de studio is mogelijk. Je bepaalt zelf het bedrag dat op de bon komt te staan.

Huisregels Nagelstudio 

In de nagelstudio gelden bepaalde regels. Bekijk de huisregels zorgvuldig voordat je een afspraak inplant.

Belangrijke adviezen kunstnagels 

Ik heb een aantal belangrijke adviezen genoteerd. Heb je nog ergens vragen over? Stel ze gerust! 

TIJDELIJKE KLANTENSTOP !

*VOOR EENMALIGE AFSPRAAK KUN JE MIJ EEN BERICHTJE STUREN*